Torte po naročilu

Torte po naročilu imajo več prednosti. Ena in morda najvažnejša je ta, da bo vaša torta 100% taka, kot mora biti. Pri domači peki, različnih receptih in nasvetih se nam lahko kaj hitro zgodi, da se nam prav takrat, ko se želimo najbolj izkazati, kaj sfiži. Testo se posede na sredini, nikakor ga ne morem lepo razrezati z žico ali nožem, ker se packa, krema je preredka in se poceja, torta je presočna in se iz nje cedijo sokovi, ki kvarijo obliko, torta je presladka, brez oblike in še in še presenečenj nas lahko čaka ravno ob najbolj neprimernem času.

Pametno je, da pri bolj pomembnih slavjih, pa naj so to osebna ali pa poslovna, ničesar ne prepuščate naključju, zato je torta po naročilu prej pravilo kot izjema. Prepustite zadevo profesionalcem in brez stresnih zadnjih trenutkov v miru pripravite druge podrobnosti. Dela vam kljub temu ne bo zmanjkalo.

Če načrtujemo slavje, je pomembna celostna podoba zabave; od vabil povabljencem do zadnje malenkosti, kot so pogrinjki, prtički ipd. Za vrtne zabave, piknike in otroške rojstne dni so že utečena praksa tematske zabave. Praktično ni nič boljšega, če lahko dobite vse na enem mestu, da vam slaščičarna ponudi tako torte po naročilu kot tudi vse potrebne rekvizite, ki dajo zabavi poseben čar.

Pri tortah ni pomembno samo to, kakšen okus ste si zamislili, ampak tudi estetski videz. Pri človeku delujejo čutila usklajeno. Pri lepo aranžirani jedi se nam pocedijo sline že samo, ko jo pogledamo. Torej tudi sam videz igra pomembno vlogo. Pri otrocih se prepustimo domišljiji, ki nima meja. Torte imajo lahko obliko stripovskih junakov, živalic, avtomobilov itd. Lahko so okrogle ali oglate in imajo samo sliko junaka, živalce itd. Lahko so v obliki knjig, nadstropij…, omejitev praktično ni.

Torte so tiste, ki naredijo odločilen vtis oziroma pečat na zabavi. To je najbolj pomembno pri otroških zabavah, pa tudi odrasli se razveselijo originalne torte, za katero ste se posebej potrudili, da je bila po meri slavljenca. V enaki meri to velja za jubileje podjetij, kjer torta ne sme manjkati. Na koncu bodo mediji objavili ravno slike rezanja nenavadne torte, ne pa proslave in slavnostnih govornikov.

Če sodelujete pri načrtovanju katere koli slovesnosti, predlagajte torto. Ne boste zgrešili. Torta je naša promocija. Poceni in učinkovita, še sploh če jo pripravijo in dostavijo slaščičarji. Izberite najboljše, brez tveganja. Zaupajte priporočilom drugih. Zaupajte znaku kakovosti mesta Ljubljana.